Cardona Pla Estratègic

Pàgina d'inici » Actualitat » Primera trobada del Grup de treball de la Taula sectorial d’Habitatge

Primera trobada del Grup de treball de la Taula sectorial d’Habitatge

Anuncis

El dimarts 11 de març es van reunir un seguit de persones per parlar sobre quin hauria de ser l’enfocament que s’ha de donar al sector de l’habitatge a Cardona. Representants dels veïns, dels serveis socials, constructors i arquitectes del municipi, entre d’altres, van encetar les converses sobre un sector que, avui, és estratègic i de vital importància per a tothom.

En aquesta primera trobada sectorial sobre l’habitatge, els assistents van posar sobre la taula algunes qüestions problemàtiques com, per exemple, la manca de pisos assequibles i en condicions, les propietats buides, l’estat d’algunes cases del casc antic, etc. Es va parlar, també, sobre la manera d’atreure nous habitants al poble pensant en l’habitatge com a estratègia en si, és a dir, què pot o podria oferir Cardona en aquest sentit que fes del poble un lloc atractiu on anar-hi a viure.

Més enllà del tipus d’habitatges que calen o de la localització concreta d’aquests, tots van estar d’acord en què l’atractiu principal del poble és el seu casc antic, pel seu valor històric i patrimonial. Un dels punts més interessants i en què més es va incidir va ser, doncs, com es pot aconseguir la rehabilitació d’aquest nucli històric. És per aquest motiu que a la pròxima reunió d’habitatge, que resta oberta a més participants, es cercarà algú que tingui experiència en rehabilitació de cascos antics perquè pugui explicar l’experiència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s