Cardona Pla Estratègic

Pàgina d'inici » Actualitat » Tercera trobada del Grup de treball de la Taula sectorial d’Indústria

Tercera trobada del Grup de treball de la Taula sectorial d’Indústria

Anuncis

cardona-pla-estrategic-industria-03-01
El dimecres 26 de febrer es va fer l’última de les trobades del sector d’indústria en el marc del Pla Estratègic de Cardona. Els assistents van revisar els punts estratègics sorgits en les dues darreres reunions i es va intentar donar-los una estructura perquè puguin aparèixer al text final del Pla.

Les línies estratègiques que s’han de seguir en el sector industrial els propers anys quedaran estructurades en un text dividit en tres apartats bàsics, un primer apartat en què es recolliran quines són exactament aquestes estratègies i que haurà d’incloure el potencial de la dualitat Cardona- Solsona i un catàleg de serveis, pel que fa al sector industrial, de les dues poblacions. El segon apartat ha d’incloure la manera com es farà la promoció de l’activitat industrial; i el tercer, com generar un ecosistema de l’economia industrial a la zona.

cardona-pla-estrategic-industria-03-02
Alguns apartats que els assistents van considerar bàsics i que, per tant, s’inclouran al Pla Estratègic són el problema de mancança de sòl industrial, la coordinació, gestió i posada en funcionament d’aquestes línies estratègiques i la creació d’un sector d’indústria cultural, entre d’altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s