Cardona Pla Estratègic

Pàgina d'inici » Actualitat » Turisme, una de les línies sectorials clau del Pla estratègic

Turisme, una de les línies sectorials clau del Pla estratègic

Anuncis

Turisme, una de les línies sectorials clau del Pla estratègic

Ahir, dia 28 de febrer, es va convocar a l’Arxiu històric de Cardona la Taula sectorial de turisme, una de les línies sectorials clau del Pla estratègic. Els vint-i-tres assistents, tots ells relacionats amb l’àmbit turístic, van poder escoltar, primer, l’exposició del consultor en desenvolupament de turisme Ángel Díaz. L’expert va explicar com els elements que fan de Cardona un poble únic i singular poden ser els factors claus per impulsar-lo i despuntar turísticament, i cap a on van la tendència turística dels propers anys.

Mitjançant un Pla de màrqueting, que ja s’està elaborant, s’ha d’aconseguir, segons Díaz, crear un relat interessant, que presenti Cardona com a una destinació integral i especialment atractiva, aprofitant les oportunitats que ens brinda el 2014 i, a través de la marca Barcelona, situar Cardona en una posició de màrqueting de privilegi.

Seguidament, Santi López va dinamitzar una sessió de treball en què els assistents, dividits en tres grups, van poder debatre, per arribar a consensuar un seguit de propostes d’actuació. Cada un dels grups va exposar les prioritaris punts d’actuació, que creien més importants. Finalment es va fer un exercici de consens i es van posar en comú amb la resta dels assistents, elaborant finalment un document marc, que marca els eixos claus del desenvolupament turístic de Cardona pels propers anys.

Amb tota la documentació generada durant la sessió, més la de la sessió del dia 13 de desembre i anteriors taules de treball, s’està elaborant el text definitiu sobre les actuacions concretes i específiques que han de marcar el present i el futur del desenvolupament turístic de Cardona. Seguidament, experts en desenvolupament turístic l’estudiaran i finalment serà retornat a la taula sectorial per enllestir l’acabament.

Tan bon punt tinguem el redactat definitiu de l’estratègia de la línia sectorial de turisme farem un acte de comunicació per traslladar-ho a la ciutadania.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: