Cardona Pla Estratègic

Pàgina d'inici » Benvingudes i benvinguts » Taula de treball i seguiment

Taula de treball i seguiment

Anuncis

clotilde-farrasAquest ha de ser el NOSTRE Pla Estratègic : de TOTS. Ha de definir QUÈ volem que sigui CARDONA en el FUTUR i quins han de ser els NOUS REPTES i PROPÒSITS pels propers 10 anys . TOTS hi hem de ser. TOTS hi hem de dir la nostra. TU TAMBÉ!

Clotilde Farràs
Regidora de l’Ajuntament de Cardona

 

El pla estratègic ha de ser l’eina que ens marcarà el camí a seguir per dissenyar la Cardona del futur. Cal ser realistes i valorar sincerament en quin punt ens trobem actualment i quins han de ser els eixos per tal de dinamitzar i impulsar el model de poble que tots volem. Ara és el moment; digues les teves propostes i participa en l’elaboració del full de ruta a seguir.

No deixis que altres decideixin per tu.

Jordi Casas
Regidor de l’Ajuntament de Cardona

 

L’elaboració del Pla Estratègic de Cardona representa una experiència i oportunitat úniques perquè com a Societat Civil puguem participar i decidir sobre quelcom del nostre màxim interès: el futur de Cardona! Això és un molt bon senyal de la qualitat democràtica del nostre poble.

Joan Tristany
Membre de la Taula de Treball i Seguiment

 

antoni-torrabadellaÉs de vital importància tenir un pla estratègic de futur a una població. És necessari per poder tenir una panoràmica de futur, amb sortides econòmiques que donin garanties als ciutadans de sentir-se bé vivint al lloc on viuen.

La gent que té ganes de viure a la ciutat o poble on resideix s’hauria d’implicar en els processos que fomentin la qualitat de vida, el teixit econòmic de qualitat i les oportunitats laborals i socials.

Cal estar tots junts per mirar vers un futur amb dignitat, per tot un poble que tant apreciem i ens agrada.

Antoni Torrabadella Coletas
Taula de Treball i Seguiment

 

El proper divendres dia 13, us esperem al Centre Cívic, per parlar de l’estudi estratègic pel futur de Cardona.

Ens interessa a tots, ens afecta a tots, necessitem les vostres idees. No falteu a la cita.

Salutacions,

Marta Soto
Taula de Treball i Seguiment

 

“Estem en una època de canvi i no val a quedar-se parat contemplant allò que no arribarà. El que sembrem ara, ho recollirem en uns anys. Per Cardona, pels nostres fills, per nosaltres: DINAMITZEM CARDONA!”

Ramon Vilajosana
President de l’Associació d’Empresaris de Cardona

 

Roser de PuigL’elaboració del Pla Estratègic de Cardona és un projecte que neix amb la voluntat de reflexionar, debatre i definir les línies bàsiques del model de vila que tots nosaltres volem. Per això és important la participació i implicació de tots els agents de poble, per tal de consolidar el model de desenvolupament econòmic i fer de Cardona una vila pròspera per a tots!

Roser de Puig
Tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona

 

Pep HaroEn els propers mesos tenim la oportunitat de participar en un somni: imaginar com serà Cardona d’aquí 10 anys, i sobretot treballar per trobar els camins a seguir per aconseguir-ho i poder fer realitat tots els projectes que anirem descobrint.

El Pla Estratègic de Cardona ha de ser l’impuls que necessita Cardona per començar a il·lusionar a tots els cardonins i cardonines ,  tot està fer i tot és possible. Cardona té  molts recursos per explotar i moltes oportunitats per aprofitar.

Ara cal posar-se a treballar i necessitem la implicació de tothom!
Sí, sí, la teva també!

Pep Haro
Associació de Veïns

 

Valentí FarràsImaginar i construir el futur d’una Cardona amable on tothom pugui complir els seus somnis de vida i feina.

Si vols saber on som i descriure molt bé on vols anar.
Si vols compartir que hem de fer i com ho hem de fer.
Si vols decidir quan s’ha de fer i amb quin esforç, recursos i dedicació.

El camí és participar i aportar el millor de tu mateixa/mateix

“La perfecció s’assoleix, no quan no hi ha res més a guanyar, sino quan ja no queda res per perdre”
Antoine de Saint Exupery

Valentí Farràs
Gerent Caixa Fòrum i membre de l’associació GORAL

 

Primer, donar les gràcies, per convidar a persones del Solsonès a poder col·laborar a construir el futur de Cardona.

Cardona, té un potencial enorme i és vital per tota la gent del Solsonès, que Cardona sigui capaç de construir un futur brillant i ple d’oportunitats.

El perquè de la importància de participar amb el pla estratègic?
Crec que les decisions s’han de prendre des del territori, perquè si deixem que les prenguin des de fora, segur que no cobriran les necessitats de la gent del territori.

Son les persones de Cardona, les que han de decidir el seu propi camí, el seu futur.

Miquel Ángel Montaner
President de l’Associació d’Empresaris del Solsonès

Anuncis